Pulpe de pui in crusta picanta

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Aug 2011 | 3832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare
  • 2 oua
  • 100 g fulgi de porumb
  • piper
  • sare
  • boaia de ardei iute
  • chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta picanta:

se spala pulpe si se curata de piele

se pune apa intr-o oala,se adauga pulpele,sare si se lasa sa fiarba 2-3 clocote

se scot si se lasa sa se raceasca

se bat bine ouale,se adauga condimentele, se omogenizeaza

fulgii de porumb se trec prin masina de tocat

se trec pulpele prin ou,porumb,ou -porumb si se prajesc in ulei incalzit

se scot pe un prosop absorbant

noi am servit cu ardei copti

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lau 1

12.08.2011, 13:06

mamaie

elena500 1

14.08.2011, 15:28

am facut si eu chiar asa au iesit pline de ulei

Lau 1

14.08.2011, 15:32

elena500 dupa cum se vede la mine nu au fost pline de ulei,depinde in cat ulei le-ai facut tu si daca le-ai scos pe un servetel absorbant

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ostropel oltenesc